Andra förlusten för säsongen...

Då ska jag slutföra mitt uppdrag som veckans bloggare. Det är sagt att man skall blogga tre ggr var så rätt ska vara rätt (även om jag tar lite av Daniellas vecka, sorry boddy!) Hur som helst har ja kanske undvikit att blogga eftersom jag fick den tråkiga uppgiften att blogga efter våran andra förlust för säsongen. Det har gått bra för oss enda sedan Örebro matchen. Vi har lyckats vända jämna matcher till vår fördel och vi har lyckats hålla en hög nivå oavsett vilket motstånd vi har mött. Men så hände det igen.. andra förlusten för säsongen kom än en gång efter en lång buss tur. Vi spelade bra hela matchen och ledde i halvlek med 1p (34-35) efter en trea av matchens lirare Ana- Laura som nästan nuddade uppkast – ringen vid halvplan. Tredje perioden är då vi brukar komma ut som starkast. Vi hinner ladda om och ge gärnet. Det gjorde vi si –så  - där i lördags. Vi drog aldrig riktigt ifrån som vi brukar göra men vi behöll fortfarande en ledning på 1p (50-51) Tyvärr tog vi kanske ut segern lite i förskott och öppnade lite för avslappnat i fjärde. Men vi höll ledningen ända in i slutet då dom satte en tung trea på oss då det stod lika. Tyvärr var tiden för knapp för att vi skulle ha fått iväg ett ordäntligt skott så slutresultatet blev 66-63. Men av något dåligt kommer alltid något gott. När man vinner fokuserar man inte alltid lika mycket på det negativa utan man kör på som vanligt. I lördags lärde sig var och en att utboxning är ett område det finns utrymmer för förbättring. Vilket vi gjorde ett bra jobb av idag på träningen idag.

Det är som det är men ”tough time doesn’t last… though people do” så det är bara att ta sig vidare och ta lärdom av det som hände och förbättra för att komma med en vinst.

Vi pratade om att inte hitta några ursäkter för vad som än skulle komma att hända. Vi hade tyvärr inte marginaler med oss. Och vi saknade en hel del spelare. Men vi gjorde allt vi kunde under dom förutsättningar som va och nu får vi fokusera på helgens match som dessutom är den sista innan jul uppehållet! Och det är på hemma plan där vi än så länge faktiskt är obesegrade… Och det är så det ska förbli resten av säsongen!

Poäng plockare:

Kvarnby BBK:
Ana Rivero 17, Enna Handan 17, Rubina Banfield 10, Merima Omerovic 8, Daniella Eriksson 5, Maja Stigert 4, Louise Noaksson 2, Ida Eliasson 0

Arvika Basket:
Paula Juhlin 30, Hanna Karlsson 17, Camilla Holgersson 8, Sara Norlander 7, Frida Möstl 4, Agnes Lindell-Ståhlbröst 0, Marie Skoog 0, Linnea Juhlin 0, Anna Walderot 0


(se även Coachens matchreferat på www.kvarnbybasket.se)

GO KVARNBY

Enna Handan #12     


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0