3 dagar, 2 timmar, 20 minuter, 30 sekunder

Sitter nu på tåget hem från en snabb visit i Stockholm! 

3 dagar, 2 timmar, 20 minuter, 30 sekunder tills uppkast mot Umeå !!
Och då är det fri entré alla fans! Så ta med er alla ni känner och hejja fram oss till ännu en vinst (:

Umeå har ännu inte vunnit någon match så vi kan räkna med att de kommer att vara riktigt taggade på onsdag, och det gäller att vi är beredda på det och är beredda på att ge allt ! Jag hoppas att vi får ha riktigt bra träningar och alla alla är friska och hela fram till matchen och att vi får en lika härlig stämning i hallen med mycket folk precis som på vår premiär hemmamatch!
Jag håller även tummarna för att Brit ska känna sig helt hundra i halsen efter den olyckliga armbågen hon fick på halsen under matchen mot Solna i onsdags!

Jag avslutar med ett citat precis som förra gången, ett citat som visar att vi är ett duktigt lag som kan spela bra basket mot de bästa!!

"Kvarnby är det enda lag som lyckats rubba Solna lite... " Benny Johansson.






Johanna Carlson # 5


GO GREENS

Hej alla trogna bloggläsare, Johanna här! Jag är ingen bloggerska men ska ge det ett försök! (;
Som Lojs skrev så vann vi vår första hemma match vilket kändes riktigt bra !!!

Igår begav vi oss till Solna för att möta ännu ett topplag! Klockan 10:00 satte vi oss på bussen efter en god och REJÄL frukost på Scandic i Mölndal där Kickan fick äta sin bacon, så alla var nöjda o glada när resan började!

När vi kom till Solna kände många i laget hur nervositet började komma, för att möta ett av ligans bästa lag! Men vi var taggade till tusen för att gå in och ge allt!

Vi spelar riktigt bra hela matchen, speciellt i de tre första perioderna där vi var i ledning nästan hela tiden. Det dröjde ända tills 35:e minuten innan Solna gick upp i en 11 poängs ledning. Men det hindrade oss inte från att fortsätta kämpa! Men tyvärr vann Solna med 6 poäng när matchen var över. Vi gjorde en väldigt bra match men krafterna räckte inte riktigt till- men vi är inställda på en revansch på hemmaplan!!

Idag var det träningsledigt, vilket kändes rätt skönt eftersom vi kom hem mitt i natten från matchen.
Om 5 dagar, 21 timmar, 50 minuter väntar hemma match mot Umeå! BE THERE!

Jag avslutar med att citera Maria Näsström  " Det räcker verkligen inte med att ställa in skorna mot Kvarnby... " .

Johanna Carlson # 5



Vinst i hemma premiären!

Hej alla där ute!

Som ni kan läsa där uppe så blev det vinst i första hemma matchen för säsongen! Vi spelade i en härlig atmosfär med hela 380 pers på läktarna vilket innebär nytt publik rekord, riktigt skoj! Kul att det var så många där och att det blev en så lyckad dag. Tack till alla som hjälpte till att fixa detta!

Matchen var lite uppe och ner och början var inte den bästa. Vi hade bra lägen till att göra poäng men missade tyvärr. Brahe hängde med bra och vi hade problem med deras press som de satte upp. Efter ett tag kom vi in i matchen och började göra de vi tränat på bättre. Vi fick ett litet försprång i andra perioden men Brahe kom tillbaka och vi ledde med 35 -30 i halvlek. När vi kommer ut i tredje perioden är vi mer taggade och vårat spel blir bättre. Vi steppar upp i försvaret och detta resulterar i bättre anfall. Vi får övertag och lyckas hålla detta genom hela matchen. I slutet av fjärde släpper vi dock in några treor men klarar av att hålla fokus.

Det var riktigt roligt att spela i Aktiviteten med så mycket publik och hoppas att det kommer hålla i sig så resten utav säsongen! Nästa hemma match har vi den tredje november klockan 19.00 i Aktiviteten, hoppas vi ses där!

Nu blir det att tagga om och träna inför nästa match som vi har nu på onsdag borta mot Solna.

// Louise # 4



Back in business

Hej alla där ute!

Det var ett tag sen kan man väl säga men nu är vi tillbaka för att uppdatera er om hur det går för oss! Har hänt mycket i våra liv efter segern mot Brahe i sista kvalmatchen som gjorde så att vi tog oss upp till ligan. Vi har tyvärr förlorat några spelare men även fått några nya ansikten i truppen.

Innan premiär matchen hade vi fullt upp med att spela träningsmatcher och träna upp oss inför ligan. De matcher vann vi och spelet började komma igång. För två veckor sedan startade allvaret och det var match premiär för oss i ligan. Vi spelade i Norrköping där det var Tip Off och vi mötte Eos. Det var inte den bästa matchen och det märktes att vi var lite nervösa, men vi klarade av att vinna matchen vilket var väldigt skönt!

Förra helgen hade vi en riktigt tuff match framför oss. Vi åkta upp till Södertälje för att möta ett utav de favorit tippade lagen, Telge. Matchen började på bästa tänkbara sätt och vi tog en klar ledning. I andra perioden kom Telge tillbaka men vi lyckades ha ledningen när perioden var slut. I andra halvlek var det mycket upp och ner spel och tyvärr så klarade vi inte av att vinna matchen utan förlorade med ynka ett poäng. Vi gjorde en riktigt bra match och vi visade att vi är att räkna med.

Denna veckan har vi tränat på bra och vi är taggade inför helgen då det är hemma premiär! Idag är vi träningslediga för att vila upp våra kroppar och i morgon kör vi igång igen för att sedan ta oss an Brahe på lördag.

Hoppas jag ser dig i Aktiviteten på lördag klockan 14.00 för att heja på oss!

// Louise # 4

RSS 2.0