Back in business

Hej alla där ute!

Det var ett tag sen kan man väl säga men nu är vi tillbaka för att uppdatera er om hur det går för oss! Har hänt mycket i våra liv efter segern mot Brahe i sista kvalmatchen som gjorde så att vi tog oss upp till ligan. Vi har tyvärr förlorat några spelare men även fått några nya ansikten i truppen.

Innan premiär matchen hade vi fullt upp med att spela träningsmatcher och träna upp oss inför ligan. De matcher vann vi och spelet började komma igång. För två veckor sedan startade allvaret och det var match premiär för oss i ligan. Vi spelade i Norrköping där det var Tip Off och vi mötte Eos. Det var inte den bästa matchen och det märktes att vi var lite nervösa, men vi klarade av att vinna matchen vilket var väldigt skönt!

Förra helgen hade vi en riktigt tuff match framför oss. Vi åkta upp till Södertälje för att möta ett utav de favorit tippade lagen, Telge. Matchen började på bästa tänkbara sätt och vi tog en klar ledning. I andra perioden kom Telge tillbaka men vi lyckades ha ledningen när perioden var slut. I andra halvlek var det mycket upp och ner spel och tyvärr så klarade vi inte av att vinna matchen utan förlorade med ynka ett poäng. Vi gjorde en riktigt bra match och vi visade att vi är att räkna med.

Denna veckan har vi tränat på bra och vi är taggade inför helgen då det är hemma premiär! Idag är vi träningslediga för att vila upp våra kroppar och i morgon kör vi igång igen för att sedan ta oss an Brahe på lördag.

Hoppas jag ser dig i Aktiviteten på lördag klockan 14.00 för att heja på oss!

// Louise # 4

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0