Vinst i hemma premiären!

Hej alla där ute!

Som ni kan läsa där uppe så blev det vinst i första hemma matchen för säsongen! Vi spelade i en härlig atmosfär med hela 380 pers på läktarna vilket innebär nytt publik rekord, riktigt skoj! Kul att det var så många där och att det blev en så lyckad dag. Tack till alla som hjälpte till att fixa detta!

Matchen var lite uppe och ner och början var inte den bästa. Vi hade bra lägen till att göra poäng men missade tyvärr. Brahe hängde med bra och vi hade problem med deras press som de satte upp. Efter ett tag kom vi in i matchen och började göra de vi tränat på bättre. Vi fick ett litet försprång i andra perioden men Brahe kom tillbaka och vi ledde med 35 -30 i halvlek. När vi kommer ut i tredje perioden är vi mer taggade och vårat spel blir bättre. Vi steppar upp i försvaret och detta resulterar i bättre anfall. Vi får övertag och lyckas hålla detta genom hela matchen. I slutet av fjärde släpper vi dock in några treor men klarar av att hålla fokus.

Det var riktigt roligt att spela i Aktiviteten med så mycket publik och hoppas att det kommer hålla i sig så resten utav säsongen! Nästa hemma match har vi den tredje november klockan 19.00 i Aktiviteten, hoppas vi ses där!

Nu blir det att tagga om och träna inför nästa match som vi har nu på onsdag borta mot Solna.