Två dagar kvar på året...

Ja, som Jessica tidigare skrivit så har det inte hänt särskilt mycket den senaste veckan. Det har mest varit egenträning på gymmet som gällt. Men vi har haft två gemensamma träningspass i hallen, idag och igår. Där har vi fokuserat på skott och det har varit väldigt skönt att få slipa lite på tekniken eftersom man inte har så mycket tid för sånt under säsongen annars.

Vi har en träning kvar på året, imorgon bitti klockan nio. Men innan vi går över på 2010 så vill jag göra en liten sammanfattning av året (och framförallt hösten) som varit:


Höstens härligaste vinst:
Många vinster har varit goa, men jag måste säga att matchen mot Marbo som vi vann efter förlängning var den allra bästa. Det var sådan otrolig glädje och lättnad efter den, en riktig laginsats!



2009 års mode:
Cykelbyxor/Spandex (eller Spankees som Enna har lärt oss att det kallas). Denna tunna byxa har verkligen slagit igenom i vårat lag, nästan alla har ett par och jag måste säga att dom är sköna. Så det är bara att skaffa ett par om du inte redan har!  


Bästa liknelsen:  
Solklart, Fredrik och BoxerRobert!

 


Höstens turknutte:
Rubina
Jag har aldrig träffat någon som tappat bort mobil, jacka, nycklar m.m och ALLTID fått tillbaka det utan att behöva anstränga sig. Sakerna hittar henne helt enkelt.


Glömskaste personen:
Enna
Vi har tur om hon kommer ihåg att ta med sig vattenflaska till träningen, annars dricker hon upp någon annans ;)


Årets chaufför: Benny, Daniellas pappa
Han har skjutsat nästan halva laget till och från träningarna under hela hösten och vi är väldigt glada att han ställer upp. Daniella hade inte kommit till hallen utan honom!


Årets fotograf:
Oliver Edholm

Han tar grymt snygga bilder på matcherna och vi hoppas att han kommer att hänga på även under våren!


Höstens Kvarnbyit: Fredrik
Han har verkligen ställt upp den här hösten och varit stand in för Johanna, inte en lätt roll att leva upp till, men det har gått jättebra och hela laget är tacksamma för hans hjälp!

Höstens kämpe: Patricia
Hon blev olyckligtsvis skadad en månad innan seriepremiär och har sen dess slitit i motgång för att komma tillbaka. Jag vet att det är fruktansvärt jobbigt att vara skadad och inte kunna vara med, men jag är säker på att våran Point Guard med sin inställning och kämparglöd kommer att vara tillbaka på planen snart igen!

Nu önskar jag alla ett GOTT NYTT ÅR och så ses vi 2010!! (för er som inte kommer på träningen i morgon såklart)  

#15


Kommentarer
Postat av: ...

han oliver, har han någon egen sida som han lägger in match bilderna ?

2009-12-30 @ 19:30:20
Postat av: Kickan

Haha! Grymt skrivet Maja :D

2009-12-31 @ 12:24:31
Postat av: oliver

Tyvärr har tagit bort:(

2010-07-01 @ 16:26:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0