vinst

Lite sen med att skriva om matchen, men jag tror alla redan vet att vi vann :)

Malbas som vi mötte är ett väldigt kämpande lag och dom slutar aldrig kämpa även om dom skulle ligga under mycket, det är en väldigt bra egenskap och det tar en på god väg men räcker inte alltid hela vägen. Men vi ska lära oss av vad dom har, att kämpa i alla lägen och att aldrig tappa hakan !

Matchen började med att vi släppte in ganska mycket poäng men vi tog snart ikapp det. I första halvlek hade vi inte så bra försvar speciellt inte när man vet hur grymma vi kan vara när vi spelar vårat egna spel. Men detta utnyttjade såklart Malbas och dom fick många enkla lägen. Andra halvlek steppade vi upp vårat försvar men vi släppte fortfarande in mycket poäng. I fjärde perioden var vårat försvar på topp, efter nio minuter gör vi 19-6 på Malbas, mycket bra tjejer :)

Vi spelade även mycket zon försvar i andra halvlek, detta skötte vi alldeles utmärkt eftersom vi inte alls tränat mycket på det.

Vårat anfall var helt okej under hela matchen, vi avslutade båda inne och ute.

Själv tycker jag att vi kunde ha gjort mycket bättre och det tror jag alla tycker. Vi måste lära oss att stanna på våra höga nivå som vi kan spela på o vara där när vi möter alla slags lag.

Men en vinst är ändå alltid en vinst ! :)