Svensk seger och ett par nyförvärv!!

Detta inlägg skrivs från ett fullständigt regnpiskande Stockholm. Igår såg jag Sverigen besegra Belgien i U-18 EM i södertälje. En seg första halva av matchen, ordentligt underläge..blev taggning och vändning efter paus. Heja Sverige!! Nu väntar kvartsfinal för de svenska tjejerna mot Litauen på fredagkväll.

Jaha det har hänt roliga saker i klubben och med damlaget. Den ena faktiskt för ett bra tag sen, det andra blev klart igår.
Två stycken väldigt intressanta spelare ska i år vara med i vårt division1 lag!!

Första nyförvärvet heter Merima Omerovic är född -87 och har förflutet i ungdomslandslag och kommer i från stockholm. Hon har hunnit att testa på spel i ligan och bor nu i Mölndal!! Med sin erfarenhet, sin personlighet, sin längd och sin touch kommer hon bli en fin fin tillgång för Kvarnby! Välkommen Merima säger jag igen!!

Thumbnail

Andra nya spelaren heter Enna Handen är född -89 ursprungligen från Högsbo. En mycket spännande spelare som senaste året spelade i Canada. Enna har höga ambitioner med sin basket och det passar väl in i våran verksamhet. Enna  kommer att se till att vi kan få en ytterligare dimension i vårat spel och att konkurrensen på träningarna blir stenhård. Välkommen till Kvarnby Enna!!

/Johanna

Kommentarer
Postat av: Nibia

Fun :)

2009-07-09 @ 10:19:44
URL: http://nibiarivero.blogg.se/
Postat av: CaTTis

Kul med nyförvärv! =) Spelar Maja, Katte, Alva, Kickan kvar? Ana-Laura såg jag kom tillbaka förra säsongen! =) Ja måste verkligen kolla in er någon hemma match, när jag är nere i GBG..=) Kram

2009-07-09 @ 19:37:35
URL: http://cataztrof.blogg.se/
Postat av: Emma Karlsson

GO MERIMA!!!!

2009-07-15 @ 18:39:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0