Vinst!

Det blev en storseger mot växjö. Jag var ju som sagt inte på plats men såhär skriver Fredrik Wilén om matchen:

Kvarnbys damlag besegrade Växjö med 96-45 på lördagseftermiddagen.
Rubina var hemma i Göteborg med en seg förkylning och Patricia (skadad och tentaskrvining). Glädjande att Merima var tillbaka i laguppställningen.
 
Växjö har haft en väldigt tuff start på serien, men de spelar med mycket energi så en seger är inte så långt borta.
 
Igår var det en match där alla spelare fick gott om speltid och alla tog för sig på ett bra sätt. Alla spelare gjorde poäng och i vår game plan pratade vi om att vända spelet snabbt och med god organisation, vara aktiva i returtagningen och inte släppa till några scoring runs. Vi lyckades med de mål vi satt upp och att få vinna med 51 poäng hör ju inte till vanligheten och är då lite extra kul för spelarna.
 
Våra insidespelare fortsätter utveckla sitt samspel, oerhört kul att se. Andra positiva signaler var rörelsen i anfall och det sätt som våra guards hittar öppningar i offensiv transition. Vi har situationer som behöver förbättras; för mycket turn-overs och en del defensiva situationer som vi går fel i under den fjärde perioden vilket resulterar i att vi ger Växjö ett par öppna skott som de sätter. Nu har vi spelledigt nästa helg innan det är dags för en serie tuffa matcher med Karlstad (h), Arvika (b) och Malbas (h) innan vi går på julledigt. Lagen vi nu skall möta har alla spelat bra under hösten och tillhör toppen av serien. Nu fokuserar vi på de tre matcherna framför oss och ser till att fortsätta träna med kvalitet och hög intensitet.
 
 
45-96 (7-23, 12-26, 9-21, 17-26)
Poängplockare: Maja 22, Jessica 14, Kickan 13, Enna 12, Merima 11, Laura 10, Lousie 6, Ida 3, Matilda 3, Daniella 2
 
Go Kvarnby!

Grymt med en storseger!! Eller gött mos som Fredrik brukar säga! :P

För div2 tjejerna blev det tyvärr förlust med 8p mot Sätila. Det var en jämn match men på slutet lyckades vi inte riktigt stå emot deras två stora insidespelare samtidigt som vi inte fick många avblåsningar till våran fördel. Jag är helt övertygad om att vi tar dem nästa gång!

Denna veckan är det Laura som bloggar, så jag tackar för mig, vi ses i Aktiviteten!

GO KVARNBY!

Patricia #10

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0