Nässjö mot Kvarnby på lördag

Tidigare säsonger har det bara varit våra division 1 herrar som fått besök av Nässjö men numera ståtar också nässjös damer i division 1 serien.  Nässjö mötte i förra omgången Malbas på hemmaplan och tittar man på slutresultatet verkar det ha varit en riktigt tuff batalj. Där Malbas åkte hem som segrare med resultatet 63-60.

Nässjös gäng består egentligen av två gäng, båda gängen är bestående av unga spelare. Med några som har kommit lite längre i sin utveckling och med mer erfarenhet som tar den största av speltiden och sen 94:orna som är nästa framtid med för att se och lära och har som vi också speltid i annan serie. Likt våra dubbellicenser. Deras mest erfarna spelare är definitivt  Jennie Rylander som tidigare spelade i damligan och dessutom var en av de utvalda och stod med som en av talangerna i sok-projektet. Andra spelare att kolla extra på i Nässjö är Elin Svenningson och Hanna holgersson.

Vi har mött Nässjö en gång under försäsongen och fick då märka att det var ett spelande lag, som jobbade från första sekund till sista sekund. Efter att haft ett tidigt underläge i matchen med 10 p så lyckades vi vinna med 10 p tillslut. Hur det går denna gång är upp till tjejerna och avgöra.

Vem vill mest, vem vågar mest, vem följer sin spelide bäst?

Matchstart Lördag 17.15 i Aktiviteten.

Go Kvarnby!! Go greens!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0