Inför matchen

Efter att vi varit tränings fria under fredag och lördag för att ha lite påsk firande drog vi igång med träningarna i söndags. Då vår vanliga hall var stängd fick vi träna i en annan hall men det gick bra ändå. I söndags tränade vi mycket på vårt försvar, speciellt hur vi ska försvara attacker mot korgen. Brahe som vi möter i morgon är ett lag som gillar att attackera mot korg och röra sig mycket på plan och då är det viktigt att vi hänger med i fötterna och vet hur vi ska göra för att stoppa detta.
I går fortfsatte vi att träna på försvarsspelet och att boxa ut. Brahe har kvicka spelare som är snabba på att gå in på returer och detta måste vi försöka ändra på. Vi måste hålla koll på vår spelare och hitta henne snabbt när skottet går så att hon inte får springa in och ta en lätt retur. Returer är något vi har haft lite smått problem med under säsongen men det har blivit bättre och i morgon ska vi gå in och göra vårt bästa under korgarna.
I slutet av träningen spelade vi mycket och det var full fart både i anfall och försvar. Det är kul att se att vi blivit så bra samspelta i anfallet. Ikväll tränar vi en sista gång inför matchen i morgon och sen så smäller det. Kom till aktiviteten och se oss ta emot Brahe i vår tredje kvalmatch klockan 19.00. Vi behöver allt stöd vi kan få så ta med vänner och bekanta!

/ #4 Louise

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0