Mycket händer just nu

Veckan har som vanligt varit händelserik. Vi har haft besök av både tidningen GP och Radio P4 på träningarna. GP gjorde ett reportage om hur det kommer sig att det är så många basketspelare med utländsk bakgrund och interjvuade Merima, Daniella och Ana-Laura. Kommer i tidningen på söndag. Johanna och våran lagkapten Maja blev interjvuade om kvalet och det kan man faktiskt lyssna på idag, halv 4 på Radio P4. Så det får ni inte heller missa!

Men viktigaste av allt så har vi såklart fokuserat på matchen emot Umeå. Vi har finslipat lite detaljer ifrån förra mötet och jobbat vidare på vårat försvar och lösa deras press. Nu känns det verkligen som vi kommit in det och det kommer nog inte bli några problem idag. Vi har även övat in 2 nya spelsystem som vi ska testa. Det känns riktigt bra.



Alla i laget är revansch sugna och vi kommer bjuda på en riktigt bra match. Men vi behöver stöd ifrån våran älskade hemmapublik (ni är för övrigt helt underbara ♥).
Ska vi slå nytt publikrekord även i den sista hemma matchen för säsongen? Ikväll kl 19 i Aktiviteten smäller det. Hoppas vi ses där.


Kickan #7


Kommentarer
Postat av: En glad 6åring

Vill gratulera er till vinsten!! sonen som är väldigt glad över att ni van i dag med, hans tredje match han såg och ni van denna gången med!!

vi sitter ofta och kolla här å på hemsidan han är lite ledsen över inga fler matcher nu.

gooo gooo kvarnby är det nya uttrycket från en som gillar er mycke ;) nya idoler efter johanna ;)

2010-04-14 @ 21:47:05
Postat av: Anonym

Tack så mycket! Vad roligt med nya fans :) Vi ska göra vårt bästa för att ni ska kunna följa våra matcher i damligan nästa säsong! GO KVARNBY!

2010-04-16 @ 13:32:46
Postat av: Anonym

http://www.papac.se/basket10/100414damligakval_kvarnby-umea/

2010-04-18 @ 10:58:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0