Stoorvinst!

Den här träningsveckan har verkligen inte varit optimal för oss då Mölndals kommun stängde igen alla idrottshallar i tisdags, och ända fram till fredag kväll var det osäkert om det ens skulle bli någon match. Därför var det nog lite nervöst hos alla eftersom vi med EN riktig basketträning i benen den senaste veckan kände oss lite ringrostiga. Vi visste dessutom att Växjö inte hade något att förlora utan slog ur underläge medan vi hade allt att förlora.

Men när vi samlades innan matchen var stämningen på topp och under uppvärmningen var alla taggade och tyckte att det skulle bli kanonkul att spela match! Det kändes som att det skulle bli en bra dag och det var ju trots allt Kvarnby Reunion day!!

Vi fokuserade innan match på att vi skulle vinna returtagningen och inte släppa några andrachanser till Växjö. Vi pratade även om att inte underskatta utan att fokusera på vårt spel och köra enligt vår gameplan oavsett vad det står på tavlan.  Detta är två punkter som jag tycker att vi gjorde väldigt bra idag, vi slutade aldrig att spela försvar utan alla som var på planen tog sitt ansvar hela matchen igenom och vi backade inte av och blev passiva trots att vi ledde med mycket. Dessutom släppte vi bara 7 offensiva returer och gav i stort sett inte några gratischanser till Växjö! Bra jobbat allihop!!

Här är andra positiva grejer som sammanfattar matchen:

·         Vi lyckades hålla nollan i tredje perioden

·         Vi gör säsongsrekord i antalet poäng

·         Alla spelar och alla bidrar både defensivt och offensivt

Vill även gratta Kvarnbys herrar som vann den viktiga matchen mot Kalmar, det var en lyckad dag i den nyskottade Aktiviteten!

Nu fortsätter vi träna hårt de kommande veckorna så att vi är redo inför den avgörande matchen mot Arvika den 20 mars!

# 15


Kommentarer
Postat av: Anonym

Petra Gläser till Kvarnby!

2010-03-04 @ 00:02:08
Postat av: Anonym

http://mybasket.se/vi-som-vill-spela-i-damligan-idag-kvarnby.html

2010-03-04 @ 00:13:57
Postat av: Anonym

http://mybasket.se/vi-som-vill-spela-i-damligan-idag-kvarnby.html

2010-03-04 @ 00:29:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0