Då var vi igång igen!

Första träningen efter uppehållet är gjord och det var en ganska lugn träning. Vi körde tillsammans med div 2 och hade gemensam uppvärmning. Sen delade vi upp oss på varsin planhalva och körde 2 mot 1, gick igenom motion och spelade sedan 4 mot 4. Det var gött att få spela igen för det märktes att vi var lite ringrostiga, framförallt i passningarna. Men nu är första träningen gjord och det är bara att köra på i två veckor innan vi har våran första seriematch, borta mot Nässjö den 17 januari. Då kommer vi att vara redo och vem vet, kanske hinner våran nya spelare komma tills dess? :)

Just nu är Johanna i Estland med DU16 landslaget och spelar Baltic Sea Cup. Tjejerna förlorade tyvärr första matchen idag mot Estland med 49-72, men vi håller tummarna för att dom ska vinna resten! Man kan följa de svenska ungdomslandslagen på den här länken: http://bsbc.basket.ee/index.php?id=831 eller på basket.se


Hemma i Mölndal har vi haft finbesök på skottpassen den här veckan, ingen mindre än vår trogna gamla lagkapten Alva Sandino. Det har varit jättekul att ses igen och jag hoppas att du längtar efter oss Alva, nu när du åker tillbaka upp till Luleå. Vi kommer att sakna dig!

Nu har jag gjort mitt för ett tag och lämnar över till #4 Lojsan

Maja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0