Ledig dag

Som Maja skrev i inlägget innan så är det nu Louise som skriver. Det känns skönt att vara tillbaka efter jul uppehållet och få börja träna för att ta oss an de sista matcherna här på våren. I helgen har vi ingen match utan vår första match på året 2010 har vi nästa vecka, borta mot Nässjö. Det kommer bli roligt att börja spela igen för att kämpa om vår plats uppe i toppen av serien.

Igår tränade vi för andra gången tillsammans efter uppehållet. Det det var en träning med skott övningar, 3 mot 3 spel och 4 mot 4 spel. I slutet körde vi skott övningar igen med mycket fart för att få upp flåset. Det blev inget 5 mot 5 spel då vi har lite skador i truppen men vi hoppas på att det blir bättre inom snar tid så att vi kan träna på våra spel.

Idag är det våran lediga dag, alltså ingen träning. Istället för att träna har man varit inne i stan och tittat på Gothia Innebandy cup och samtidigt frysit ute i detta kalla Sverige väder. I morgon kör vi igång med träningen igen och hoppas på att våra guards Ana-Laura och Patricia är tillbaka efter att ha varit ute och rest, hoppas ni haft det bra!

Det var allt för denna gången, ha en trevlig kylig kväll.
Louise #4

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0