Mycket spel

De senaste tre träningarna har för mesta delen bestått utav skott och olika spel. I onsdags spelade vi mycket 4 mot 4, både hel- och halvplan. Vårt spel är inte det bästa hela tiden utan det kan finputsas som till exempel våra passningar men vi har även våra glänsande stunder. Det är kul att se hur bra vi kan spela och när vi gör det så händer det riktiga bra saker som leder till att man vill fortsätta spela så bra.

I torsdags började vi med en lång uppvärmning som sedan skulle följas utav 45 minuter spel. Då vi var mer än 10 stycken på träningen spelade vi mycket 5 mot 5 vilket var väldigt roligt. När vi kommit igång med spelet såg det bra ut men kan bli bättre. Vi gjorde misstag hit och dit men i slutet såg det riktigt bra ut. Vi har lite småsaker att slipa på både i anfallsspel och försvar men det kommer nu när vi dragit igång med träningarna.

Idag så hade vi en tidig träning, redan klockan tre drog vi igång. Då några inte kunde komma p.g.a jobb och skola blev det tyvärr inget 5 - 5 spel men vi fortsatte istället att träna på 3 mot 3 och 4 mot 4. Man kan säga att vi spelat mycket denna vecka vilket är både bra och roligt.

Noterbart är att vår underbara coach Johanna kommer tillbaka för att "ta tillbaka" sitt lag och det ska bli riktigt kul. Välkommen hem Johanna!

Vill även ge Fredrik ett stort tack för att han har hjälpt laget och gjort ett fantastiskt jobb! Du é grym och jag hoppas detta inte är det sista vi ser utav dig i Kvarnby basket :)

Om en liten stund ska jag iväg till Jessica för en lagträff med spel och skoj så detta blir det sista för detta inlägget.

Louise #4


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0