Vinst nr 12 kom mot Sanda

Det blev vinst till oss trots en dålig start. Jag vet inte riktigt vad som hände. Starten var långt ifrån den starten vi hade mot Örebro. Det var inte förän det hade gått några minuter in på den 2:a perioden som vi vaknade till liv och börjar spela försvar. När vi väl pressade hade Sanda svårt med att få upp bollen över halva plan och fick många 8 sekunders avblåsningar. Och med försvar kommer även anfall. Merima var den som klev fram och satte sina skott när vi andra hade lite svårt med att få bollen i korgen. Merima blev poängbäst med sina 18 poäng. Ana-Laura spelade (som vanligt) stabilt och visade prov på sin bollkontroll och sitt spelsinne när hon blev dubblad gång på gång, men verkade helt oberörd över det. Haha! Riktigt roligt att se. :)

Slutresultat blev: 75-65

Poängplockare: Merima Omerovic 18, Ana-Laura Rivero 14, Kristina Linerudt 10, Maja Stigert 8, Enna Handan 8, Jaqcua Williams 8, Rubina Banfield 6, Louise Noaksson 3




Nu återstår det bara 4 matcher kvar av säsongen. Det dröjer dock 2 veckor till våran nästa match. Då möter vi Marks BG på hemmaplan och om man tittar på senaste matchen mot dom blev det ju förlängning och vinst till slut. Alla matcher är viktiga nu, så det är bara att planera in den i era kalendrar och heja fram oss till vinst nr 13!


Kickan #7


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0