Oavgjort

Hallå allihopa!

Nu var det min tur att skriva igen!
Vi spelade som sagt träningsmatch mot Eos i söndags. Överlag så var det en jämn match och jag tyckte att vi hängde med bra. I anfallet fungerade insidespelet rätt bra liksom skyttet utifrån, dock hade vi lite problem att få ut bollen till vingarna och få dem involverade i spelet. Defensivt känns det som att vi stundtals gjorde det för lätt för dem, hamnade i ryggen och fastnade i screens men jag tycker vi fick mer och mer ordning på det desto längre matchen gick.
I början av tredje perioden hade vi lite oflyt framåt samtidigt som vi inte hann jobba hem ordentligt, vilket resulterade i att dom drog i från med ca 10 poäng. Men vi gav oss inte! I mitten av fjärde periden reste vi oss och visade att matchen inte var slut än. Med 4 sekunder kvar stod det 69 lika, vår boll och Johanna tog timeout. under sekunderna som var kvar följde vi planen och fick in bollen inside. Tyvärr gick den inte i denna gången men Maja gjorde verkligen ett kanon jobb!
Matchen slutade alltså 69-69 (ja, du läste rätt!) eftersom det skulle vara träning (?) efter i hallen. Men ett oavgjort resultat mot ett ligalag är vi ju absolut nöjda med! :)

Stort tack till Eos för att vi fick spela mot dem! Väldigt behövligt nu när vi inte haft matcher på ett tag. Jag tror också att det var nyttigt för oss att få känna på ett högre tempo inför utmaningen vi står inför. För ingen har väl missat att vi på lördag möter Arvika där det handlar om vem som tar en kvalplats!? Kommer bli riktigt spännande så ta med dej alla du känner och stöd oss!

Nu ska vi se till att träna riktigt hårt och ha bra träningar fram tills dess så ses vi på lördag 16.15 i Aktiviteten!
Ha de gött!

/ # 14 Jessica 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0