Uppdatering från Umeå!

Det blev tyvärr en förlust med 2p i första kvalmatchen. Men vi gjorde en bra match och jag tycker att vi ska vara nöjda med många saker. För det första hade vi ledningen under i stort sett hela matchen och hade 10p upp när det var 8 min kvar. Detta visar att vi vågade ta för oss och att vi spelade utan respekt för att våra motståndare faktiskt kommer från Damligan! Vi tvekade inte på vår förmåga utan litade på oss själva och tog bollen till korgen från alla positioner. Vi blandade med avslut inside och skott utifrån. Detta är något vi ska ta med oss till de kommande matcherna i kvalet!
Att vi inte lyckades knyta ihop säcken beror på lite olika saker. Dels blev vi lite chockade när deras helplanspress kom och alla var inte redo att hjälpas åt utan våra guards fick jobba mycket själva. Men detta är helt klart något som vi kan jobba på och göra bättre till nästa gång!!
Sen blev Jacqua utfoulad när det var 1.30 min kvar när hon kämpade om returen vilket gjorde att Umeå dessutom fick två straffkast. Dom satte båda och vi ledde med 2p. Den sista minuten av matchen har vi otur, vi missar två viktiga straffkast och Umeå sätter istället en trea och vi tvingas foula för att stoppa klockan. Matchen slutar 72-70.
Men kvalet har bara börjat och det är lååångt ifrån över, vi lägger den här förlusten bakom oss
och laddar som tusan inför matchen på onsdag då vi tar emot Järfälla hemma i aktiviteten. Vi tar med oss allt bra vi gjorde i den här matchen och jobbar stenhårt på det vi behöver förbättra! Det viktigaste av allt är att vi vet att vi har kapaciteten!


Nu har vi en heldag i Umeå att spendera på stan innan vi tränar ikväll. 








GO KVARNBY!

#15

     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0