Ny vecka, ny match

Nu är det ny vecka vilket innebär nya träningar och en ny utmaning. Efter hem resan mot Umeå i söndags hade vi dagen ledig och körde igång med träning igen i måndags. Vi började träna på vårt press breake då det inte funkade så bra mot Umeå som vi hoppats. Igår hade vi bara en timmas träning då hallen var fullbokad men det var en väldigt bra träning. Vi fin slipade på hur vi ska lösa pressen och gick igenom våra anfallsspel extra mycket så vi kan dem.
Järfälla som vi tar emot hemma ikväll i Aktiviteten är ett lag som gillar att pressa och stressa. Det känns som att vi är förberedda ifall en press skulle komma vilket är bra. En negativ sak är dock att vår guard Ana-Laura har en skada i sin vad. Det är oklart hur mycket hon kommer att klara av men vi hoppas på det bästa och håller tummarna!

Matchen spelas alltså ikväll med uppkast 19.00 i Aktiviteten! Ta med alla du känner och kom och heja fram oss till en seger i andra kval matchen! Vi behöver allt stöd vi kan få och hoppas på att det är fullsatt i hallen när matchen drar igång.

Hoppas jag ser dig på matchen ikväll!
/ #4 Louise

Kommentarer
Postat av: Anonym

http://www.facebook.com/group.php?v=info&ref=nf&gid=109375569087271



här e länken till sajten : "Vi vill ha gothia basket kvar" . Signa upp

2010-04-02 @ 00:20:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0